Pagina's

donderdag 27 september 2012

Zomers tasje

... maar 't kan ook gemakkelijk in de herfst gebruikt worden hoor, gelukkig maar ;). Ik wilde nog graag een klein tasje, maar dan ook weer niet te klein en het moest heel handig zijn. Het werd dit exemplaar dat je over je schouder kan dragen en als heuptasje kan gebruiken. Ik ging voor rood met blauw en witte stipjes en een applicatie om het af te werken.
Dit tasje heeft ondertussen een nieuwe eigenares gevonden, mijn zus. Het tasje was precies wat zij dringend nodig had, als ik haar mocht geloven.  Voor mezelf moet ik dus een nieuw exemplaar fabriceren.zondag 23 september 2012

Stoffen badges

Na de Nona-badges konden de stoffen badges niet achterwege blijven. Ze zijn al een tijdje gemaakt, maar geraakten nog niet geblogd.


woensdag 19 september 2012

Eindelijk ...

De give-away verrassing voor theetante is eindelijk tot bij tante geraakt. Beter laat dan ... zullen we maar zeggen. Voor degene die theetante haar blog nog niet kennen, 't is een echte boekenmadam. Check it out. Deze boekendame schrijft zo leuk dat je alle boeken die ze aanprijst zo zou willen lezen. Misschien een ideetje voor leerkrachten Nederlands ;) Nu ja, zo iemand verdient een boekenuil vond ik. Dus bij deze een uiljtesbadge en knip voor tante. Veel plezier ermee.